Ledenbeheer.be

Updates april 2024

Communicatie


Uitschrijven communicatie

Als een account meerdere e-mailadressen bevatte, werden alle e-mailadressen voor elke mail aangeschreven. Onderaan elke mail stond een uitschrijflink waarmee ontvangers konden aangeven dat ze de mails niet meer wilden ontvangen. Echter, als één persoon van die adressen ervoor koos om geen mails meer te ontvangen, gold dit voor alle gezinsleden. We hebben dit nu aangepast, zodat alleen de persoon die op de link heeft geklikt geen mails meer zal ontvangen. In het profiel van dat lid kun je ook zien welke e-mailadressen worden gebruikt voor communicatie en welke gezinsleden de communicatie wel of niet willen ontvangen.Ontvangers communicatie


In de laatste stap voor je een mail verstuurt sommen we nu alle e-mailadressen op die in een profiel zitten, we deden dat al maar die stonden gewoon achter elkaar met komma gescheiden.
Zo kon je niet aanduiden welk e-mailadres de mail niet moest krijgen, het was iedereen of niemand.
Nu kan dat wel, je ziet nu ook de status per e-mailadres of ze communicatie willen ontvangen of niet.

Nieuwe ip-adressen communicatie


Bij G-suit voeg je best het Ip-adres (217.19.225.73 & 199.15.226.40) van Ledenbeheer toe als veilig verzendadres in je account.


Ticketverkoop

Wachtlijsten, leden die niet tijdig reageren op een uitnodiging van de wachtlijst worden nu bij verlopen uitnodigingen geplaatst zodat je deze leden nogmaals kunt uitnodigen.

Varia

  • Een profielfiche van een lid kreeg een mobiel vriendelijke layout
  • "Contacten > uitnodigingen" is herschreven en kreeg een nieuwe look en feel