Inschrijvingen opvolgen

Inschrijvingen opvolgen in Ledenbeheer

Binnen Ledenbeheer kun je altijd het huidige aantal inschrijvingen in je organisatie zien.
Inschrijvingen worden altijd per actieve activiteit geteld. Activiteiten die zijn afgerond, worden niet meer meegeteld in je huidige inschrijvingen.
Een lid kan meerdere inschrijvingen hebben. Met andere woorden, je hebt minstens evenveel inschrijvingen als actieve leden.

WAAR? Inschrijvingen voor wekelijkse activiteiten kun je opvolgen via het menu "cursusaanbod > inschrijvingen".
WAAR? Inschrijvingen voor eenmalige activiteiten kun je opvolgen via het menu "extra activiteiten > inschrijvingen".
WAAR? Inschrijvingen voor ticketverkoop kun je opvolgen via het menu "ticketverkoop > inschrijvingen".

Inschrijvingslijsten per tarief

In Ledenbeheer worden inschrijvingen gegroepeerd per tarief, waardoor het eenvoudig is om te controleren of iemand na het eerste deel van de activiteit ook is ingeschreven voor het tweede deel. Deze tarieven kun je als organisatie zelf instellen in het tabblad tarief bij je activiteiten.

Kies welke gegevens je wil zien

Je kunt ook de gegevens op je inschrijvingslijsten per activiteit aanpassen door op de knop 'kies kolommen' rechtsboven op het scherm te klikken. Hier kies je welke gegevens je wilt weergeven en in welke volgorde ze moeten verschijnen.

Wijzig of verwijder inschrijvingen

Bij elke naam vind je een icoontje waarmee je een inschrijving kunt wijzigen of verwijderen.

Download inschrijvingslijsten

Je kunt de inschrijvingspagina downloaden naar Excel, waardoor je de lijsten ook offline kunt bijhouden.