Ondersteuning

Directe lijn via Chat

Als klant van Ledenbeheer heb je directe toegang tot ondersteuning. In je Ledenbeheeraccount kun je tijdens kantooruren eenvoudig vragen stellen via de chatknop.
De chatknop vind je rechtsonder in je account.

Zeer uitgebreide handleiding

Alle functies van Ledenbeheer zijn gedetailleerd beschreven in onze handleiding. Je kunt de handleiding raadplegen in je Ledenbeheer-account door rechtsonder te klikken op het icoon van de reddingsboei.

Grote community

Ledenbeheer koestert een levendige community van klanten die actief ideeën en feedback delen. We geloven in de kracht van samenwerking en luisteren naar onze gebruikers om ons platform voortdurend te verbeteren.
Jouw suggesties en ervaringen dragen bij aan de evolutie van Ledenbeheer, waardoor we een product kunnen bieden dat aansluit op de diverse behoeften van onze gebruikers.

Fout melden?

In Ledenbeheer kun je eenvoudig fouten melden. Klik rechtsonder op de reddingsboei en selecteer "Fout melden". Na het melden wordt automatisch een supportticket aangemaakt, zodat je de status kunt volgen. Je ontvangt ook een melding per e-mail wanneer de fout is opgelost of als we meer informatie nodig hebben.

Maak een online afspraak

We staan klaar om je te begeleiden, van de eerste kennismaking tot aan uitgebreide trainingen. Onze toegewijde ondersteuning omvat een-op-een begeleiding, online meetings en zelfs maatwerkoplossingen om ervoor te zorgen dat je het maximale uit ons platform haalt.