Ondersteuning

Ondersteuning

Directe lijn via ChatAls klant van Ledenbeheer heb je directe toegang tot ondersteuning. In je Ledenbeheeraccount kun je tijdens kantooruren eenvoudig vragen stellen via de chatknop.
De chatknop vind je rechtsonder in je account.

Zeer uitgebreide handleidingAlle functies van Ledenbeheer zijn gedetailleerd beschreven in onze handleiding. Je kunt de handleiding raadplegen in je Ledenbeheer-account door rechtsonder te klikken op het icoon van de reddingsboei.

Grote community


Ledenbeheer koestert een levendige community van klanten die actief idee├źn en feedback delen. We geloven in de kracht van samenwerking en luisteren naar onze gebruikers om ons platform voortdurend te verbeteren.
Jouw suggesties en ervaringen dragen bij aan de evolutie van Ledenbeheer, waardoor we een product kunnen bieden dat aansluit op de diverse behoeften van onze gebruikers. 
 

Fout melden?

In Ledenbeheer kun je eenvoudig fouten melden. Klik rechtsonder op de reddingsboei en selecteer "Fout melden". Na het melden wordt automatisch een supportticket aangemaakt, zodat je de status kunt volgen. Je ontvangt ook een melding per e-mail wanneer de fout is opgelost of als we meer informatie nodig hebben.

Maak een online afspraak


We staan klaar om je te begeleiden, van de eerste kennismaking tot aan uitgebreide trainingen. Onze toegewijde ondersteuning omvat een-op-een begeleiding, online meetings en zelfs maatwerkoplossingen om ervoor te zorgen dat je het maximale uit ons platform haalt.

  • Related Articles

  • Starten met Ledenbeheer

   Welkom bij Ledenbeheer Welkom bij Ledenbeheer! Wij hopen dat je tijdens de gratis proefperiode een goed beeld krijgt van onze software en de mogelijkheden. Mocht je ergens niet uitkomen dan helpen we je graag verder! Heb je vragen? Ontdek hier hoe je ...
  • E-mails versturen met je eigen e-mailadres

   E-mails versturen vanuit je eigen e-mailadres met Ledenbeheer. INFO: Je kan alleen e-mails uit je eigen adres versturen als je een een website hebt en een e-mailadres die daaraan is gekoppeld. Een persoonlijk e-mailadres zoals @hotmail zal niet ...
  • Sticky Posts

  • Grote update in het financieel luik

   Deze update komt online op maandag 13 november 2024 Ons financiële gedeelte heeft een aanzienlijke update gekregen. Laten we eens opsommen welke aanpassingen zijn doorgevoerd. Meer informatie kun je vinden in onze handleiding: Beheerderskorting Inschrijvingen