Statistieken en rapporten

Met het motto "meten is weten" hebben we een uitgebreide statistieken- en rapportagemodule opgezet.

Dashboards

Een dashboard bestaat uit een verzameling widgets met cijfers, annotaties of grafieken. We bieden enkele standaarddashboards aan, maar je kunt ook zelf een dashboard maken met de widgets die jij het meest interessant vindt.
Bovendien kun je het standaarddashboard kopiƫren en finetunen naar jouw eigen wensen.

Bovenaan links kun je kiezen welk dashboard je wilt bekijken. Aan de rechterkant selecteer je de periode waarvoor de cijfers moeten worden berekend. Met het plus-icoon kun je widgets toevoegen aan je dashboard of een nieuw dashboard maken.

Elk dashboard heeft ook verschillende instellingen die je kunt beheren met het tandwiel-icoon rechtsboven.

Widgets

Een widget kan een grafiek, annotatie, cijfer of kaart zijn. De widgets kun je verslepen en groter of kleiner maken. De widgets zijn onderverdeeld in de volgende categorieĆ«n:
  1. Annotaties en secties
  2. Beurtenkaarten
  3. Cursussen
  4. Financieel
  5. Inschrijvingen
  6. Leden
  7. Webshop
  8. Ticketverkoop
We hebben meer dan 60 verschillende widgets, die je volledig kan configureren. Dit zijn een aantal voorbeelden van de beschikbare widgets:
  1. Geslacht leden
  2. Aantal actieve leden
  3. Aantal actieve leden binnen periode
  4. Aantal leden uit mijn gemeente
  5. Aantal nieuwe leden
  6. Aantal uitgeschreven leden
  7. Aantal leden binnen leeftijdsgroep
  8. Kaart met adres van leden
  9. Aantal leden per stad
  10. Kortingen en hoe deze zijn verdeeld
  11. Beurtenkaarten verbrui
  12. Aantal deelnemers per cursus per jaar
  13. Aantal inschrijvingen op basis van gegevens inschrijvingsformulier
  14. ...
Je kunt elke widget instellen door rechtsboven op het tandwielicoon van de widget te klikken.