Uitnodigingen

Leden uitnodigen om een profiel aan te maken of om in te schrijven voor een activiteit.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Leden uitnodigingen

We kennen het allemaal: "Ja, ik moet me nog inschrijven, zal het vanavond doen als ik thuis kom," maar twee dagen later zijn ze nog steeds niet ingeschreven.

Sinds de invoering van online uitnodigingen hebben we gehoord dat mensen zich veel sneller inschrijven bij de sportclubs!

Uitnodigingen versturen

Om iemand uit te nodigen voor een cursus, ga je naar het menu "Cursusaanbod" en selecteer je "Uitnodigingen." Klik bovenaan op de groene knop "nieuwe uitnodiging" om iemand uit te nodigen.

Selecteer de deelnemer die je wilt uitnodigen.
ā€‹

Als de deelnemer nog geen lid is van je organisatie, moet je hem/haar eerst uitnodigen via het menu "Contacten" > "Uitnodigen."

Daarna selecteer je de cursus waarvoor je de deelnemer wilt uitnodigen en het tarief.
ā€‹

Je hebt de mogelijkheid om een plaats te reserveren voor deze gebruiker.
Als de gebruiker de uitnodiging afwijst, komt de plaats weer beschikbaar. Als de gebruiker niet reageert op je uitnodiging, kun je deze intrekken, waardoor de plaats weer vrijkomt.

Het opvolgen van uitnodigingen

Het opvolgen van uitnodigingen is eenvoudig. Alle uitnodigingen worden onder elkaar weergegeven, gesorteerd per cursus. In de eerste kolom kun je de status van de uitnodiging zien.

Verzonden uitnodigingen kunnen in dit overzicht worden ingetrokken. Als er een plaats was gereserveerd voor die uitnodiging, komt deze nu weer beschikbaar. Vervolgens kun je de gebruiker opnieuw uitnodigen.

Wanneer je een uitnodiging intrekt, ontvangt de gebruiker hier ook een melding (via e-mail) van. Als bijvoorbeeld iemand per e-mail laat weten dat hij/zij niet zal deelnemen aan de activiteit, kun je op "Afgewezen" klikken.

Als je op "Archiveren" klikt, wordt de uitnodiging ingetrokken zonder e-mailmelding en verdwijnt deze ook uit de lijst.

Bij het intrekken van een uitnodiging wordt de plaats ook terug vrijgegeven.