Kalender

Een overzicht van alle geplande activiteiten per locatie

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Globale clubplanning

De clubkalender kun je vinden in het menu "Kalender".

Een samenvatting van alle locaties en hun planning.

Deze samenvatting kan bijzonder nuttig zijn als je lessen op meerdere locaties organiseert, omdat het je snel een overzicht geeft.

De kalender wordt automatisch gemaakt op basis van alle activiteiten

Maak een keuze uit diverse weergaven (lijst/kolom) en geef de kalender weer per dag, week of maand.

Voeg items toe aan de kalender

Gebruik de knop “item toevoegen” of klik in het lessenrooster om iets aan de kalender toe te voegen. Deze kalender is alleen voor beheerders zichtbaar.

Manueel toegevoegde items komen in je kalender in het geel.