Alle collectiesFinancieel
Contante betalingen en overschrijvingen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Contante betalingen of overschrijvingen komen niet vanzelf in Ledenbeheer terecht. Je moet ze dus manueel toevoegen.

Betaling registreren

Betalingen inboeken doe ja via het menu "financieel > betalingen registreren". Je kan ook een snelkoppeling terugvinden op je dashboard.

Klik op het groene kassa icoon om een betaling toe te voegen. Daarna krijg je volgende pop-up.

Hier kun je het bedrag invullen die je klant heeft betaald en de manier waarop hij heeft betaald.

Onderaan de pop-up zie je eventuele betalingen die reeds waren ingeboekt.

Je kan ook betalingen registreren vanuit het profiel van een lid!

Selecteer de naam van een lid, navigeer naar het financiële tabblad en klik op de kostennota waarop je een betaling wilt toevoegen. Daarna kun je via de actie knop een betaling registreren.

Opnieuw versturen

Een kostennota opnieuw versturen doe je via de blauwe verzendknop.

Filteren en rangschikken

Je kan filteren op elke kolom, de kolommen kun je ook zelf bepalen (welke je wil zien en in welke volgorde).