Naar de hoofdinhoud
Profiel leden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Elk lid zijn eigen profiel

Binnen Ledenbeheer heeft ieder lid zijn eigen profiel, waarmee hij zich kan inschrijven bij alle organisaties die Ledenbeheer gebruiken.
ā€‹

Dit biedt aanzienlijk gemak voor je leden, omdat ze slechts Ć©Ć©n inlogaccount hoeven te maken en zich vervolgens bij talloze organisaties kunnen inschrijven. Binnen hun account hebben ze toegang tot een gedeelde kalender waarin alle evenementen vermeld staan waarvoor ze zich hebben ingeschreven, ongeacht de organisatie. Bovendien worden alle e-mails verzonden via Ledenbeheer zowel naar hun mailbox als naar hun profiel.

Kan je als beheerder een profiel van een lid bewerken?

Als beheerder, kun je het profiel van een lid aanpassen. Om dit te doen, klik je eenvoudig op de naam van het lid (overal in Ledenbeheer) en vervolgens rechtsboven op het potlood icoon.

of via de acties


ā€‹

Wat kan ik niet wijzigen?

De voornaam en achternaam kunnen niet worden gewijzigd, omdat deze informatie wordt gedeeld met andere organisaties waarbij het lid is ingeschreven via Ledenbeheer.

Het aanpassen van deze naamgegevens zou resulteren in onnauwkeurige inschrijvingslijsten bij andere organisaties. Indien een lid echter zijn eigen naam wil wijzigen, kan dit worden gedaan, maar dit dient met de nodige voorzichtigheid te gebeuren, vooral als er andere inschrijvingen zijn voor dat gezinslid.

Welke informatie wordt er gedeeld binnen de clubs waaraan het lid is verbonden?

  1. Naam

  2. Voornaam

  3. Geslacht

  4. Telefoonnummer

  5. E-mailadres

Deze informatie is uiteraard alleen beschikbaar voor andere organisaties als het lid zich daar ook inschrijft. Als organisatie ben je niet op de hoogte van de andere organisaties waaraan je leden zijn verbonden.

Was dit een antwoord op uw vraag?