Alle collectiesFinancieel
Vrije kostennota's aanmaken

Kostennota's voor allerhande zaken die niet in je aanbod op Ledenbeheer zitten.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Manuele kostennota's aanmaken

Kostennota's worden automatisch aangemaakt bij inschrijvingen of aankopen in de webshop. Maar het is ook mogelijk om manuele kostennota's te maken.

Via het menu "Financieel > Aanmaken" kun je manuele kostennota's aanmaken.

Instructievideo

Voeg regels toe

Een regel kan alles zijn, privéles, zaalverhuur enz... Na het toevoegen van een regel stel je een totaalprijs in voor deze regel.

Daarna kun je een tweede regel toevoegen.

Kies een gebruiker

In deze stap kies je gebruiker, dit zijn allemaal leden van je club.

Je kan ook een gastgebruiker toevoegen (zonder login).

Registreer betaling (optioneel)

Via deze popup kun je een betaling en/of korting toevoegen.

Ledenbeheer zal de betalingen en kortingen verrekenen met het openstaande bedrag.

Hierna rest je nog 1 actie: verstuur kostennota