Alle collectiesAanbodInschrijvingen
Inschrijving verwijderen of annuleren

Hoe kan je een lid uitschrijven bij een activiteit?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Inschrijvingen verwijderen

Iemand uitschrijven of de inschrijving annuleren/verwijderen kan op drie manieren.

Inschrijving annuleren

Via het menu "activiteiten" => "inschrijvingen" zoek je de activiteit waaruit je leden wil verwijderen.

Je klikt op het gele potloodpictogram om de bestelling te wijzigen.

Daarna krijg je de optie om een inschrijving om te boeken of te verwijderen.

Selecteer welke regel van de kostennota je wil verwijderen en voor welke activiteit je ze dus wil uitschrijven.

Klik hierna op "Creditnota aanmaken". In de volgende stap krijg je de keuze of je een terugbetaling wil doen.

Meer informatie over creditnota's en terugbetalingen vind je hier: Creditnota's en terugbetalingen

Hierna zal het lid uit alle lijsten verdwenen zijn. Op de aanwezigheidsmatrix kun je nog steeds volgen welke lessen ze wel hebben bijgewoond.

wil je ook deze aanwezigheden verwijderen? Dan kun je dit aanduiden tijdens het annuleren.

Inschrijving verwijderen via kostennota's

Dit doe je via het menu "Financieel" => "Kostennota's."

Zoek de kostennota van de persoon die je wilt uitschrijven, gebruik de filters bovenaan de pagina om deze te vinden. Klik op 'Kostennota wijzigen.'

Volg daarna dezelfde stappen als hierboven.

Inschrijvingen verwijderen via het profiel van een lid

Zoek het lid op in je contactenlijst en klik op zijn naam om zijn profielfiche te openen.

Klik daar op het tabblad financieel en daarna op de kostennota die je wil aanpassen, volg hierna de stappen hierboven.

Veel gestelde vragen over uitschrijven

Kan een lid zelf uitschrijven?

Neen, elke club heeft zijn eigen annulatievoorwaarden en daarom kan een lid niet op eigen houtje annuleren, ze moeten hiervoor de club contacteren.