Alle collectiesAanbodInschrijvingen
Leden omboeken, verplaatsen of herboeken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Omboeken, verplaatsen of herboeken

Ingeschreven voor de verkeerde activiteit?

Heb je per ongeluk voor de verkeerde cursus ingeschreven? Dit gebeurt vaak, of mensen kunnen van gedachten veranderen na hun inschrijving. Maar geen zorgen, je kunt dit als beheerder eenvoudig en snel wijzigen naar een nieuwe inschrijving.

Ledenbeheer haalt het lid uit de oorspronkelijke cursus en verplaatst deze naar de nieuwe cursus. Als er een prijsverschil is, geen probleem, Ledenbeheer berekent dit automatisch en stuurt vervolgens een nieuwe kostennota of creditnota met het prijsverschil.

Dit is hoe je een inschrijving kunt omboeken:

1. Ga naar het menu "Financieel" en selecteer "Kostennota's".

2. Klik op "Kostennota wijzigen".

3. Naast de cursus die je wilt omboeken, zie je een icoontje met twee pijltjes. Klik op dit icoontje om de omboeking te starten.

4. Kies de nieuwe cursus en het tarief.
    ā€‹

Tijdens het omboeken zal het systeem de prijs en de kortingen automatisch herberekenen.

Je kunt ook een lid naar een andere groep verplaatsen via de inschrijvingslijsten door te klikken op het potloodicoon.

Verkeerde gezinslid ingeschreven?

Let op dat deze functie alleen werkt als het andere gezinslid al is toegevoegd aan het familie-account. Als het familielid nog niet is aangemaakt, moet je de inschrijving annuleren en het lid vragen om zich opnieuw in te schrijven.

Via de kostennota

Is er per ongeluk een verkeerd gezinslid ingeschreven? Geen probleem! Ga naar de kostennota van die persoon en klik op het bewerk icoon. Naast de naam van de gebruiker zie je een icoon (twee pijltjes) waarmee je een ander gezinslid kunt selecteren.
ā€‹

Hierna kun je een gezinslid aanduiden die ingeschreven moet worden.

Via de inschrijvingen

Kies je cursus in het menu 'cursusaanbod > inschrijvingen" en klik daarna op het potloodicoon.

Via de profielfiche

Klik op de naam een lid (dit opent de profielfiche) en klik daarna op het tabblad inschrijvingen op de drie bolletjes naast de cursus die je wil aanpassen.

ā€‹