Je aanbod dupliceren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

activiteiten dupliceren

éen activiteit dupliceren

WAAR? Ga naar je beheerdersaccount, navigeer naar 'cursusaanbod'

Uiterst rechts kun je via het menu (drie puntjes) kiezen voor 'Dupliceren' dit maakt een kopie van de huidige activiteit.

Meerdere activiteiten dupliceren

In Ledenbeheer is het eenvoudig om meerdere activiteiten te dupliceren.

Ga naar je beheerdersaccount, navigeer naar 'cursusaanbod'. Duid de activiteiten die je wil dupliceren aan met de checkbox voor de naam.

1. Selecteer de lessen die je wil dupliceren
2. Duid aan wat je met de geselecteerde wil doen.
3. Selecteer de zaken die je wil overnemen naar volgend sportjaar of selecteer alle
4. Klik op "Volgende".
5. Als je graag de naam aanpast dan kun je dat hier doen.
6. Klik vervolgens op "Dupliceer".
7. Gedupliceerde cursussen/activiteiten zijn te vinden onderaan de lijst bij niet gepubliceerde cursussen.

Als je de gedupliceerde activiteiten niet meteen ziet, zorg er dan voor dat je geen filters hebt ingeschakeld en dat de filter voor het activiteitsjaar is uitgeschakeld (kies "alle cursussen").

Nu kun je alle activiteiten één voor één bekijken en eventuele aanpassingen maken.

Door nieuwe sessies (data in het volgende sportjaar) toe te voegen aan een activiteit, wordt er ook automatisch een nieuw activiteitsjaar/periode aangemaakt in je activiteitenoverzicht.

Tip: Wacht met het publiceren van je activiteiten totdat alle details, inclusief tarieven en kortingen, helemaal correct zijn ingesteld.